آتیه قنبری*، فرح جاهد نما، عاطفه قنبری، آبتین حیدر زاده
، atiyehghanbari@yahoo.com

مقدمه: یکی از مسائل مهم در فرآیند یادگیری- یاددهی و سرعت بخشی به آن استفاده ازشبکه اینترنت می­باشد. تعیین رضایتمندی در استفاده از آن یکی از موارد بسیار مهم در این فرآیند تلقی می شود . لذا در این تحقیق به تعیین میزان رضایتمندی در دانشجویان پزشکی در ارتباط با چگونگی سرویس دهی سایت اینترنت در دانشکده پزشکی پرداخته شده است.

روش ها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی تعداد 159 دانشجوی دانشکده پزشکی به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. در این تحقیق از پرسشنامه مشتمل بر دو بخش: بخش اول اطلاعات دموگرافیک و بخش دوم عبارات مربوط به رضایت سنجی براساس مقیاس لیکرت استفاده گردید. داده ها پس از جمع آوری با استفاده از نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

یافته ها: از جامعه پژوهش، 9/57 درصد پاسخ دهندگان مونث و8/57 درصد بالای 20 سال با میانگین سنی 7/20 بودند. نتایج نشان داد فقط بین میزان دما در تابستان و جنس( 0.05 > P ) و حفظ خلوت در محل سایت و رشته تحصیلی ( 0.007 > (P و دسترسی سریع به سایت های علمی و رشته تحصیلی( 0.001 > P ) تفاوت معنی دار وجود دارد.

نتیجه گیری: نتایج رضایت سنجی دریافت کنندگان خدمات، می­تواند در راستای ارتقای زیر ساخت های مناسب مانند افزایش سرعت دستیابی به اطلاعات، تکمیل تجهیزات، وسایل و امکانات آموزشی نقش موثری ایفا نماید.

واژه‌های کلیدی: اینترنت، رضایتمندی، دانشجویان، دانشکده پزشکی
متن کامل [PDF 138 kb]   (1317 دریافت)
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مدیریت آموزشی

Ghanbari A, Jahednama F, Ghanbari A, Heydazadeh A. Survey of Medical Students Satisfaction of Internet Services in Guilan University of Medical Sciences in 1386. RME 2010; 2 (1) :49-53